دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

پیام ریاست دانشگاه به مناسبت گرامی داشت روز خبرنگار



دکتر مرادی مخلص ریاست ریاست دانشگاه به مناسبت گرامی داشت روز خبرنگار پیامی را صادر نمودند. متن این پیام به شرح ذیل است :

بسم الله الرحمن الرحیم

صاحب قلم محتاج عصا نیست. «سیدجمال الدین اسدآبادی»

17 مرداد ماه که به یاد شهید محمود صارمی به نام روز خبرنگار نام گذاری شده، امسال با شهادت حضرت ابا عبداله الحسین و عاشورای حسینی مصادف شده است. بدون تردید، حرکت و رفتار امام حسین(ع) در ذات خود رسانه ای به بلندا و عظمت تاریخ است و عاشورا عظیم ترین تولید رسانه ای تا ابد خواهد بود. عالمگیر شدن قیام امام حسین(ع) که به تعبیر زیبای حضرت امام خمینی(ره) موجب زنده نگه داشتن اسلام شده است، حاصل اطلاع رسانی عاشورا توسط نخستین خبرنگاران کربلا و تاریخ اسلام یعنی حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) است؛ اسطوره هایی که با زبان و قلم، قیام نمودند و با اطلاع رسانی دقیق، درست و رسا توانستند واقعیت های واقعۀ بزرگ عاشورا را منعکس نمایند، و این نکتۀ مهم، گواهی روشن بر وظیفۀ خطیر و جایگاه تأثیرگذار جامعۀ رسانه ای است.

خبرنگاران به عنوان طلایه داران راستین خدمت در رسانه، راهیان وادی آگاهی، راویان حقیقت و نیک اندیشان بلند نظر عرصۀ اطلاع رسانی هستند. آنها سنگربانان همیشه بیدار و پرچم داران آگاهی بخشی و  انسان های پرتلاش و فداکاری هستند که در کسوت شرافتمندانۀ خبرنگاری، به عنوان وجدان بیدار، چشم بینا و زبان حقیقت جوی جامعه، گام در وادی مقدس، قلم و عرصه روشنگری نهاده و با تولید و انعکاس به موقع اخبار، به بهترین شکل ممکن، رسالت حرفه ای خود را به انجام می رسانند.

در این میان، شهر اسدآباد،"پایتخت اندیشۀ بیداری اسلامی"، به عنوان "مهد رسانه" در جهان اسلام شناخته می شود. چرا که سیدجمال الدین اسدآبادی به عنوان طلایه دار، پیشگام و پیشتاز عرصۀ روزنامه نگاری و فعالیت های مطبوعاتی نوین در جهان اسلام و " پیش قراول جهاد تبیین" به شمار می آید. اندیشۀ شجاع و پهناور سیدجمال الدین اسدآبادی با انتشار روزنامۀ عروة الوثقی در سال 1301 قمری به وسعت جهان اسلام تبلور یافت که به حق این روزنامه به عنوان "منشور آزادی طلبی، استبداد و استعمار ستیزی" شهرۀ عام و خاص شد. انتشار عروة الوثقی و ضیاء الخائفین و چاپ مقاله در روزنامه هایی نظیر حبل المتین، قانون و اختر، از جمله ابتکارات و خلاقیت های سیدجمال است که پیش از او هیچ نویسندۀ مسلمانی در جغرافیای جهان اسلام، موفق به انجام آن نشده است. او با هوشمندی از ظرفیت عظیم رسانه برای مبارزه علیه استعمار و استبداد استفاده نمود و در قامت اندیشمندی دینمدار و دین باور، در شیپور آگاهی بخشی مردم و رستن آنها از رخوت و سستی دمید. قلم سیدجمال همچنان زنده و پرتوان است با وجود اینکه چشم از جهان فروبسته است، چرا که اندیشه ها و آرمان های سیدجمال از جمله اتحاد مسلمانان، حفظ میراث اسلامی و مبارزه با بیگانگان همچنان بر زبان ها جاری است.

اینجانب به نمایندگی از جامعۀ دانشگاهی به خصوص جامعۀ دانشگاهی سیدجمال الدین اسدآبادی، ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع)، روز خبرنگار را به همه خبرنگاران، روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم در عرصۀ اطلاع رسانی به خصوص جامعۀ خبرنگاران کهن شهر اسدآباد، تبریک و تهنیت عرض می نمایم و مراتب تقدیر و سپاس، قدرانی و قدرشناسی خالصانه خود را از تلاش های خستگی ناپذیر، ارزشمند و مانای جامعۀ شریف خبرنگاران در انعکاس اخبار دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی، تقدیم می دارم. در پایان،  از ایزد منان آرزوی توفیق و تدام فعالیت های آگاهانه جامعۀ خبرنگاران در پرتو رهنمودهای حکیمانۀ رهبر فرزانه انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) و بر مدار " حسینی بودن" و "حسینی اندیشیدن"  را مسئلت می نمایم.

حسین مرادی مخلص

رئیس دانشگاه


تاریخ: ۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۳:۰۵ | دفعات بازدید: ۸۹۱ بازدید

برچسب ها: - روز خبرنگار



نظرات



ثبت نظر